Lovisa.

Vinst i laget!

I helgen anordnas tredagars hopptävlingar på Hippo! Igår startade jag och Ina en 1m i duggregnet som resulterade i en ganska bra runda. En rivning pga. misskommunikation mellan hästen och ryttaren, men känslan var i övrigt bra. Linn och Lucifer kammade hem en 2:a placering i den klassen!
 
Idag bokstavligen forsade vattnet ned. Banan var en enda stor lerpöl då det regnat hela natten också. Jag, Linn, Elin och Jennifer red laget (div 2, andra omgången) som också var en 1m-klass. Vi var genomblöta från topp till tå men lyckades avsluta som det enda felfria laget och därmed också vinnare! Det känns helt otroligt kul att vi vann, eftersom laget bara bestod av ridskoleekipage! Vi visade minsann att ridskolehästar också kan! ;) Efter omhoppningen slutade jag som felfri (vilket var mitt mål också), och trots att jag inte red så snabbt lyckades jag placera mig som 7:a individuellt! Valde sedan att stryka mig från 1.10-klassen pga. underlaget men också för att jag mentalt var lite trött efter vädret och vinsten. Istället satsar jag på 1.10 imorgon och Klubbmästerskapet för juniorer! :) 
 
Ikväll ska alla i hoppgruppen träffas och kolla på Eurovision och fira vinsten! :)
Jag kommer lägga upp mer bilder och filmer senare, men nu får det räcka med en glad Lovisa och en trött Ina efter omhoppningen! Om du eller någon du känner har fotat under helgen får du gärna kommentera :)

Kommentera här: