Lovisa.

Om mig

(Uppdaterad senast augusti 2015)

Hej, vad kul att du hittade hit! Jag som skriver på denna blogg heter Lovisa Berggren. Jag är född 1998 i den lilla staden Sigtuna utanför Stockholm. Där bodde jag med min familj i 9år fram till det att vi flyttade upp till Umeå. Där bor jag fortfarande och läser andra året av Naturvetenskapsprogrammet på Minerva Gymnasium. 

Mina intressen ligger i att hålla på med hästar, rita/måla, ta bilder, lyssna på musik, köpa kläder och smink för onödigt mycket pengar och hänga med vänner/familj. Här hemma har jag även en liten hund född våren 2014 som heter Uno! Han är av rasen Bichon Frise och är den mest underbara hunden i världen! För övrigt består min familj av mamma, pappa och min bror Walter, som flyttade till Helsingfors hösten 2015.

På min blogg skriver jag om lite allt möjligt. Jag försöker fokusera på min intressanta sida (om den nu existerar) av min vardag, blandat med fina bilder, mode, smink, och annat som dyker upp i huvudet mitt! Jag hoppas att ni kommer gilla min blogg, och glöm för bövelen inte att följa mig på instagram (@lovisaberggren)!! :)
 
Kontakt:
berggren.lovisa@gmail.com
 

Kommentera här: