Lovisa.

It's my birthday!!

Idag fyller jag hela 17 år! Eller rättare sagt, om 2 timmar och 35 minuter. Av någon anledning är denna födelsedag lite annorlunda gentemot mina andra de senaste åren. Ända sedan jag fyllde 13 har varje år varit en "milstolpe". När man fyller 13 då är man tonåring, 14 fjortis, 15 byxmyndig/cykla utan hjälm, 16 sweet sixteen, 18 myndig, men 17 då? Det känns som om det är någon typ av mellanålder. Nu vill jag inte att ni missförstår mig, jag tycker fortfarande att det är kul att fylla år, jag har bara inte samma hype i år (kan också vara för att jag känt mig som 17 hela året?). 

Imorse väcktes jag av mamma, pappa och vår utbytesstudent som bor här hos oss. De sjöng ja må hon leva enligt vanlig sed och sen åt jag tårta till frukost samtidigt som jag öppnade lite paket. Jag fick ett ritblock och en samling olika produkter från Rituals! (De luktar huur gott som helst!!) Sedan fick jag även veta att det ikväll anländer ännu ett mycket spännande paket, det ser jag väldigt mycket fram emot! I övrigt har min födelsedag varit hur bra som helst, jag har fått många gratulationer på skolan och på andra sätt. Det är så värmande :) Nästa helg ger jag tillbaka med en slående fest!

Nu ska jag njuta resten av min födelsedag och uppskatta min engelskalärare som sköt upp vår uppsats till måndag! Vi hörs imorgon, då kommer en månadens som borde publicerats förra veckan ;)

(Btw, min träningsvärk från body pumpen i förrgår är H.E.M.S.K.)

Kommentera här: