Lovisa.

Månadens - April 15

Mitt i mina tankar om hur jag ska uppnå en rolig blogg kom jag på att jag kan låtsas vara en youtuber. Varje månad gör jag ett inlägg om månaden bästa diverse saker (fast inte i en video dårå)! Om ni diggar detta får ni gärna visa det genom att lämna en kommentar!
 
Musik 
Ja, vi alla har hört Hold Back The River av James Bay, även jag sedan ett bra tag tillbaka. Fick nyligen en strålande idé och lyssnade på hans album Chaos And The Calm, och jag är kär! Hans musik har förgyllt mitt liv denna månad, och den kan förgylla ert också! Lovar er att detta album är livet i 12 spår.


Skönhetsprodukt - Avène
När jag var på apoteket i Stockholm råkade jag stöta på en jävligt bra försäljare. Hon övertalade mig att jag borde byta rengöringsprodukt och dagkräm, och nu i efterhand håller jag med henne till 103%! Long story short: använder man läkemedel för finnar/akne ska man inte använda rengöringsprodukter/krämer som motverkar finnar, utan en helt vanlig serie som är till för känslig hy. Detta var ett mirakel för mig som har väldigt känslig hud i ansiktet! (Nu är inte jag någon expert i området så mina advice kan vara missledande, fråga en dam på apoteket istället).
Dagkräm (funkar också som nattkräm) - "Light hydratitng crem".
Rengöring (tar även bort smink utan att svida) - "Mattifying cleansing foam".
Kläder 
Söndriga (boyfriend) jeans! Jag har av någon anledning fått för mig att jag kan rocka andra underdelar än svarta jeans och mjukisar, och det är ganska roligt. Har man ingen riktig boyfriend kan man ju alltid köpa ett par. Är dom lite extra badboy och slitna i kanten är man svincool. Har även köpt ett par halvsöndriga jeansshorts som kommer användas flitigt i sommar. Dvs., allt som är jeans och trasigt är skitsnyggt. 
 
Nåt annat
VÄDRET, amiright? Sure det regnade i fredags men vem bryr sig, det är vår och man slipper bli en glasspinne när man öppnar dörren för en halv millisekund.
Uno gillar också vädret.

Kommentera här: