Lovisa.

Helgens tävling

Idag startade jag och Ina en 1.10 som också var klubbmästerskap för juniorer. Vädret var för en gångs skull på topp, men det gick inte lika bra på banan som igår. Vi var redan från början lite osams på framridningen och vi lyckades få till ett stopp på framhoppningsoxern precis innan vi skulle in på banan. Jag blev minst sagt nervös. När jag red mot ettan var hon lite stark, och när jag tog tag i henne sköt hon mig ur sadeln och jag tappade stigbygeln. Jag la då en volt och oturligt nog hade jag redan ridit genom start. Resten av banan gick faktiskt jättebra med fina språng, trots att jag glömde vilket hinder som var 7:an :p Vi rev även sista hindret i grunden då vi kom lite nära men det gjorde inte så mycket för mig. Vi slutade på 10 fel varav 2 för tid. Det sura är att jag vet att jag kunde ha skitit i den jäkla stigbygeln som inte ville vara på plats, och då hade jag kanske varit klubbmästare... Jennifer som vann klubbmästerskapet tycker jag var väl värd det då hon ridit super hela helgen! I övrigt är jag jättenöjd med helgens prestation. Jag fick faktiskt med mig hem två rosetter och ett plakat, högt över förväntan! Vinsten igår kan jag leva länge på :)
 
Här kommer lite bilder och klipp från helgen!
Lagomt blöta :-)
Foto: Jenny Nyström -->
Foto: Alice Olander -->
<-- Foto: Åsa Ahlenius // Foto: Jenny Nyström -->


Vinst i laget!

I helgen anordnas tredagars hopptävlingar på Hippo! Igår startade jag och Ina en 1m i duggregnet som resulterade i en ganska bra runda. En rivning pga. misskommunikation mellan hästen och ryttaren, men känslan var i övrigt bra. Linn och Lucifer kammade hem en 2:a placering i den klassen!
 
Idag bokstavligen forsade vattnet ned. Banan var en enda stor lerpöl då det regnat hela natten också. Jag, Linn, Elin och Jennifer red laget (div 2, andra omgången) som också var en 1m-klass. Vi var genomblöta från topp till tå men lyckades avsluta som det enda felfria laget och därmed också vinnare! Det känns helt otroligt kul att vi vann, eftersom laget bara bestod av ridskoleekipage! Vi visade minsann att ridskolehästar också kan! ;) Efter omhoppningen slutade jag som felfri (vilket var mitt mål också), och trots att jag inte red så snabbt lyckades jag placera mig som 7:a individuellt! Valde sedan att stryka mig från 1.10-klassen pga. underlaget men också för att jag mentalt var lite trött efter vädret och vinsten. Istället satsar jag på 1.10 imorgon och Klubbmästerskapet för juniorer! :) 
 
Ikväll ska alla i hoppgruppen träffas och kolla på Eurovision och fira vinsten! :)
Jag kommer lägga upp mer bilder och filmer senare, men nu får det räcka med en glad Lovisa och en trött Ina efter omhoppningen! Om du eller någon du känner har fotat under helgen får du gärna kommentera :)

Ny klänning

I fredags när jag var på stan med mamma köpte jag en ny klänning! Den är från Sisters Point (hittade den på Marta & Co. för 399kr) Jag gillar verkligen färgkombinationen som är lite "udda", och den öppna ryggen! Den är väldigt tajt upptill med en lite vidare kjol som slutar precis ovanför knäna. Är lite svag för just den typen av klänningar, kanske för att det är den enda modellen som jag vet säkert passar min kroppsform :p Jag har planerat att ha den på min bror Walters student. Jag vet dock inte vad jag ska ha för skor till! Har ni några idéer får ni gärna kommentera. Det jag har i huvudet just nu är klänningen + svarta ballerinaskor med runda nitar + lockigt hår + guldsmycken. Det skulle annars vara snyggt med vita klackar, eller kanske bruna? I don't know, det är lång tid kvar, men ni får gärna hjälpa mig! :)