Lovisa.

Månadens - Maj 15

Satt och funderade på vad jag borde blogga om, och kom på att det faktiskt är juni nu! Detta betyder att jag kan göra min andra "månadens" för denna blogg. Kan meddela att denna månad har gått förbi huur snabbt som helst, och jag har inte jättemånga hypade grejer in my mind. Vi kör ändå!
 
Musik
Years & Years - ett band på tre söta killar som jag nyligen upptäckte. Det började med att kära Nadia i min klass visade mig deras låt Memo, och efter det hittade jag även låten King på Spotifys topplistan. Beslöt mig för att lyssna på deras andra låtar också och gillar det verkligen! Alla deras låtar har så härligt sound, det är svårt att förklara, men jag älskar stilen!

 
At Long Last Asap - Asap Rockys nya album = YAS! Har inte mycket mer att säga än att jag älskar denna typ av hiphop. Everyday är nog favoritlåten på hela plattan, taggar såhääääär mycket att se honom på Bråvalla i sommar!

 
Kläder
Jumpsuits (även byxdressar), så fint bara! Köpte en jumpsuit av en kompis nyligen som jag kommer ha mycket i sommar!
Nåt annat 
Skolan just nu är rånajs. Jag gjorde klart mitt sista arbete i fredags vilket betyder att alla årets kurser är ÖVER! Känns verkligen jättebra. Dessutom är sista veckan i princip tom. Igår hade jag en lektion, idag en och en halv, imorgon ingen alls, på torsdag brännbollsturnering och på fredag chill med klassen. På måndag är det avslutning och sen SOMMARLOV! Vet ni hur taggad jag är?!? Jag kommer få sova hur länge jag vill, gå på festival, vara uppe på nätterna med mina vänner, sola och ha det allmänt härligt! Hoppas ni är lika taggade på sommarlov som jag!!!
 
På söndag kommer Lykke! För er som inte vet vem det är så är det min absolut bästa vän och barndomskompis från Signtuna. Hon ska stanna här i ca 5/6 dagar och chilla med mig här i Umeå. Bloggen kommer säkert fyllas med våra hyss, så se fram emot det! :)

Kommentera här: