Lovisa.

Somrigt

Kimono - KappAhl // Shorts - Never Denim (BikBok) // Topp - H&M // Brillor - Kina

Dålig kreativitet resulterade i en usel rubrik men what to do.

Stockholm i mitt ♥

I veckan åkte jag, pappa och Walter ned till Stockholm tillsammans med brorsans värdföräldrar från Kanada (då han var utbytesstudent). Vi turistade runt lite och jag passade såklart på att ta lite bilder!
 

Månadens - Juni 15

Musik
Isak Strand vs. Toe - egentligen inget nytt för mig men denna månad har jag verkligen lyssnat mycket på dem! Kan ha och göra med att jag varit med Lykke ;) Gillar ni skön musikalisk musik med en sångare som har en svincool röst, kolla in dessa! Gör en tjänst för dina öron, de finns på spotify så det är bara att söka!


Skönhetsprodukt
Makeup Store Tri Brow (189kr) - köpte denna ögonbrynspuder från Makeup Store när jag var i Stockholm förra veckan. (Den har en ny design med ormskinnsstilen som allt annat hos dem nu för tiden, tidigare var den rund och uppdelad i tre delar.) Jag är inte den som brukar köpa smink från dyrare märken, istället brukar jag hålla mig till MaxFactor etc, men nu slog jag till och är supernöjd! Pigmentet är sjukt bra, den är väldigt grå i tonen, den håller bra och man behöver inte alls använda mycket för att det ska synas! Det känns som om jag kommer ha den här hur länge som helst innan den tar slut! Visst är den dyrare än den från Elf som jag haft i cirkus 2 år, men jag tror det är värt pengarna i längden. :)
Nåt annat
Bråvalla 2015 - så jävla bra!! Jag hade verkligen superkul och taggar nästa år som tusan (har redan köpt biljetter hehe). Läs om det och se bilder här!