Lovisa.

Sommar Recap 2015

I brist på annat att blogga om kände jag för att sammanfatta sommaren 2015 i detta inlägg! Skolan har ju trots allt börjat.. Ska jag vara ärlig så blev lovet inte riktigt lika bra som jag förväntade mig, men början och slutet var riktigt bra. Lite grejer kan jag nog luska fram åt er! :)
- Jag började sommarlovet med att fira min broders student. Det var så himla trevligt med vänner, släktingar, bra väder och allt annat som hör studenten till!
- Något som gjorde starten ännu trevligare var att min bästa vän Lykke var här på besök! 
- Jag började min övergång från brunt till mörkblont. För övrigt är det ännu ljusare nu än på bilden nedan! Jag kanske borde göra en update ;)
- Jag spenderade sista dagarna av Juni med Lykke i Norrköping och Bråvalla festival! Btw, jag har redan köpt biljetter till nästa år.. ;)
- Jag inledde Juli med att spendera en vecka i Sigtuna där jag och Lykke solade, gjorde vår traditionsenliga dag i Stockholm, hängde med vänner och myste!
- När jag farit hem från Sigtuna gjorde jag inte så mycket. Jag hängde med vänner till och från, jobbade och var en sväng i Finland i min stuga!
- När jag kommit hem från Finland ordnade jag och mina konfavänner en överraskningsfest för vår vän Elina som nu är bosatt ett år i Chattanooga! Det blev väldigt lyckat faktiskt!
- Sista veckorna av sommaren hängde jag mycket med kompisar, jobbade, var en sväng till i Finland och solade min bleka hud en del! Ett ganska bra avslut skulle jag säga :)

Kommentera här: