Lovisa.

Frukost


Eftersom jag då är diagnostiserad med "känslig mage" så måste jag akta mig för vissa typer av mat/dryck. Det betyder att jag måste undvika kaffe (</3), starka kryddor, fet mat, mat med friterad/stekt yta, mycket fibrer och rött kött. Detta låter såklart dödstråkigt och det håller jag med om! Så, denna frukost fick bli te istället för kaffe och smoothie istället för min hederliga toast med smör och skinka. Helt ok, men lite magert för mig del.. :p

Ny design!

Ni kanske redan märkt det, men jag har senaste veckan pillat fram en ny design till bloggen! (Om ni inte ser skillnad/tycker det ser konstigt ut, ladda bara om sidan) Jag är faktiskt riktigt nöjd med hur den blev tillslut, vad tycker ni? Kommentera gärna! Jag har lite problem med några tidigare inlägg utseendemässigt, jag ska försöka lösa det så än så länge kan ni ignorera det som ser fel ut! :)

Update

Hej! Det är lördag morgon och jag sitter i soffan och käkar popcorn och yoghurt. Senaste dagarna har varit riktiga pissdagar minst sagt. Igår på eftermiddagen fick jag åka hem från sjukhuset då jag faktiskt mådde rätt så bra. Smärtan var borta och illamåendet kom bara om jag reste mig upp och gick för hastigt. Jag kunde äta en liten bit kyckling till middag och kände mig väldigt bra. Klockan 5 imorse vaknade jag av illamående igen.. Jag gick upp och väckte mamma och sen kom även smärtan. Vi åkte in på akuten, jag fick lite smärtstillande och runt halv 8 släppte smärtan och det värsta av illamåendet. Jag pratade med en läkare och hon sa att jag troligtvis (ingen vet riktigt exakt) har magkatarr, vilket är början till magsår. Nu ska jag alltså äta omeprazol varje dag och om ett par dagar ska det förhoppningsvis bli bättre. Blir det inte bättre måste jag kolla upp mig igen och se vad det kan vara som spökar i min mage. Det jobbigaste just nu är att jag knappt kan äta någon mat överhuvudtaget. Min mage är tom men aptiten har gått på semester eller nåt. Jag som älskar mat av alla sorter tycker detta är helt onödigt! Turen är att jag har en vän som också har magkatarr som jag kan dela mina känslor med.. :)